Körsång, kärlek och konserter

Interna evenemang

Spännande tider

8 maj , 2012, 11.54 Pia R

 

Dagarna smyger iväg, och konserterna kommer allt närmare. Repertoaren filas, uppställningarna övas in, och det KÄNNS verkligen att något stort och mäktigt är på gång.

Ikväll bjuds Pedas damer på något speciellt och mycket spännande. Herrarna har under stort hemlighetsmakeri förberett en dammiddag (alltså dam, inte damm!) under temat Chicago 1930. Middagen skall hållas på en ännu inte avslöjad plats, och vi hämtas upp i bil under kvällens lopp. I detta skede kan man inte annat än applådera herrarna som verkar ha gått all in för att uppvakta oss damer.

Med det sagt så vill inte vi damer vara sämre. Har vi för en gångs skull fått ett tema, så löper vi linan ut. Facebookstatusar och pausskvaller vittnar om frissabesök, hattinköp, accessoarfunderingar, klädval och läppstiftsefterlysningar. Själv sitter jag och njuter av en pre-middag-middag och känner mig ganska nöjd med det jag åstadkommit så långt. Kamerabatteriet laddas och YouTube spelar Glenn Millers ”In the Mood”.

This, my friends, will be a night to remember!

YouTube Preview Image

 

//Pia

, ,

Kommenteringen är stängd.