Körsång, kärlek och konserter

Peda i USA

USA-turné: Förberedelser, del 4

1 jul , 2013, 21.11 pedablogg

 

Sevärdeheter och kultur på resan

När vi bestämt oss vilka städer vi skulle komma att besöka, var det ända problemet att välja vad allt vi faktiskt skulle hinna med. En massa fina städer med en massa intressant att se! What to do, what to do!

Alltså hade alla ett eget delområde, en egen stad att hålla reda på. Allt från hotell till aktiviteter, matställen och historia samt tidtabellerna. Om jag minns rätt var en av de första aktiviteterna vi hittade Whitewater rafting! På mötet tittade vi på videon av detta och var övertygade om att detta var ett måste.
Alltid efter våra möten var aktivitets sökande på topp. Nu var det inte bara att välja möjliga aktiviteter utan att ta reda på information om inträdespris och möjliga grupprabatter. Vi bestämde oss att fråga resenärerna i förväg vilka aktiviteter de skulle villa vara med på och fick på detta vis deltagarantalet. Till aktiviteterna hör en hel del annorlunda, olika slag av njutbara kulturella pubb och mat upplevelser. Vi skall få ta del av en Whisky & Beer Tour som en stor del av gruppen var intresserade av, samt BBQ kväll och fin middag med färskaste skaldjur.

En stor sevärdhet kommer att vara nationalparkerna vi kommer att se, North Cascades och Yellowstone National Park. Vi anländer Yellowstone på söndag kväll. Inte någon desto finare middag på grund av sena ankomsten, kanske en rikit god Burger King istället. Hela nästa dag kommer vi att köra och gå runt i denna världens äldsta park. Vi hoppas se vattenfall, björnar och vargar!

Efter en lång dag i bussen anländer vi till Laramie. Där kommer vi inte att se mycket nämligen vi anländer sent och startar tidigt mot Denver. Denver, ” The Mile-High City” i Colorado, är vår sista destination före Finland. Här hinner vi bara snabbt se runt, så alla får välja enligt eget intresse om det är shopping, Buffalo Bill Museet, mat eller annat.

Där hadde vi det, något alldeles underbart, en plan som vi med resekommitteen försökt arbeta till något som bara kan bli bättre som sann, när Pedavoces faktiskt flyger till Amirika!

Kommenteringen är stängd.