Körsång, kärlek och konserter

Peda i USA

Pedavoces USA-turné: Resefeber och avfärd

11 jul , 2013, 06.42 pedablogg

 

Tisdagen den 9 Juli, klockan 7.00 inleddes vår mycket efterlängtade resa. Då vi kom till akademistranden, där bussen väntade, möttes vi av ett gäng hoppfylla korister. Bussresan till Vanda flygfält gick smärtfritt och check-in löpte smidigt.

Flygturen till Reykjavik tog tre timmar och vi hade bara tid att röra oss från gate till gate. Flyget till Seattle skulle ta mer än dubbelt längre och under den tiden hann alla korister sova, se på film eller underhålla sig på något annat sätt. Överlag var det en mycket lugn flygresa som gick som på räls. (?!)

I Seattle blev det att försöka få alla igenom tullen och det var lite nervöst. På planet fick man fylla i en blankett som sedan gicks igenom med en tulltjänsteman. Som väntat kom alla igenom tullen och vi kunde fortsätta vår resa. Då var vi alltså framme i USA och resan kunde börja på riktigt!

 

// Thomas & Jenny

,

Kommenteringen är stängd.