Körsång, kärlek och konserter

Aktuellt

Aktuellt i Peda

25 apr , 2012, 15.43 Pia R

 

Vår infoansvariga har redan hunnit med ett första inlägg, men jag vill ändå skriva ett par rader och rapportera vad som kommer att hända inom den närmaste tiden i vår kör.

Närmast på agendan för oss står två konserter den 18-19 maj då vi uppträder tillsammans med… wait for it… Vocado! ”Vadå Vocado?” kanske ni undrar. Vocado är en svensk vokalensemble som bland annat tilldelats utmärkelsen Årets kör år 2011. Kika gärna in på deras hemsida!

Våra konserter med Vocado ordnas i samarbete med Vasa körfestival. Gillar högklassig körsång, så boka en biljett och sök dig till Åbo Akademi i Vasa! Konserterna hålls i ÅA:s foajé, och biljetter kan bokas antingen via Körfestivalens hemsidor eller Studioticket. Hoppas att vi ses den 18:e eller 19:e maj!

Pia Rådmans, värdinna

, , , ,

Kommenteringen är stängd.