Körsång, kärlek och konserter

Interna evenemang

Dammiddag 10.4

13 apr , 2014, 20.09 pedablogg

 

En av Studentkören Pedavoces trevligare traditioner är att vartannat år ordna en dammiddag och vartannat år en herrmiddag. I år var det damernas tur att få njuta av en kväll helt och hållet planerad och genomförd av herrarna i kören. Som förhandsinformation fick vi inte mer än att klädkoden var cocktailklänning och att vi skulle infinna oss i Academill klockan 19.

I Academill möttes vi av ett gäng stiliga (dvs. sju-huukt snygga) herrar, raka i ryggen och klädda i frack. Vi blev bjudna på skumpa och tilldelades nya namn och en sponsorgrupp. Jag själv förvandlades till Bianca Santore från gruppen Ferrari, och andra fick lämpliga namn för att tillhöra sponsorer från Lacoste, RTV och BBC.

mf1024_d600_lr-8444

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mf1024_d600_lr-8459

 

 

 

 

 

 

 

Efter att ha blivit eskorterade till rätt bord fick vi veta att vi befann oss på en sponsormiddag ordnad av KaraTV. Under kvällen blev vi bjudna på mat och fick se riktiga pärlor ur KaraTV:s stora programutbud, exempelvis Så kan det låta, Inga bevis och På spåret. Det var minst sagt imponerande hur mycket tid herrarna hade lagt ner på att planera och filma in alla klipp, och vi damer njöt verkligen av underhållningen. Till på köpet blev vi hela tiden uppassade av herrarna som kom springande med fladdrande frackar så fort någon knäppte med fingrarna.

mf1024_d600_lr-8458

 

 

 

 

 

 

 

mf1024_d600_lr-8465

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I alla program fick damerna delta som tävlande (enligt sponsorgrupp) och efter att alla poäng räknats ihop stod italienskorna från team Ferrari som vinnare. Som pris väntade en handgjord, förgylld brödkavel, ”Nykterhetsrörelsens världshistoria” samt en valfri sång som herrarna framförde.

mf1024_d600_lr-8461

 

 

 

 

 

 

 

Så här beskrev några av damerna kvällen:

Sopran 2: ”Olidligt spännande, intressant koncept. ”

Sopran 2: ”Jättebra, vilka män vi har i kören!”

Sopran 2: ”Maten har varit bra hittills.”

Sopran 1: ”Vi har ju ändå sponsorerat denna middag så kraven är ju ganska höga. Hittills har våra herrar dock inte gjort oss besvikna.”

Alt 1: ”Jättebra, skulle kunna vänja mig vid att bli uppassad på detta sätt.”

Alt 2: ”Bra program, trevligt sällskap och sång – vad är bättre än det här.”

Alt 1: ”Jag kommer att sakna att ha en butler imorgon. Karan våra ji så snygg å di ha tajji så jättebra hand om oss ikveld.”

Alt 1: ”Jätteroligt och jättebra program, bra planering. Det kändes lyxigt när karlarna passade upp oss.”

 

En av KaraTV:s besvikelser på sponsoren Ferrari var att de ännu inte hade sett av någon sponsring i form av en sportbil. Om jag hade haft tillräckligt bra inflytande i företaget hade jag utan tvekan försett herrarna med varsin Ferrari som tack för en underbar kväll!

 

/Rebecca

 

mf1024_d600_lr-8532

 

 

 

 

 

 

 

(Damerna + Rasse)

En kommentar

  1. Frida skriver:

    Va härligt! ♡

Kommenteringen är stängd.