Körsång, kärlek och konserter

Peda i USA

Pedavoces USA-turné: Tider av hopp och förväntan

4 jul , 2013, 11.24 pedablogg

 

Nu i skrivandets stund är det 4 dagar, 19 timmar och 53 minuter tills vårt flyg avgår till Reykjavik för att sedan fortsätta till Seattle. Det är mycket som man måste tänka på. Passet skall fixas, pengar skall växlas, fracken skall tvättas och saker skall packas. De tre första är redan fixade, det är bara packningen som skall utföras ännu. Förhoppningsvis skall det ordna sig det också.

 

Alla timmar, minuter och sekunder går ut på att längta efter avfärden. Som vi har kämpat för att ta oss hit! Det känns helt otroligt att få veta att snart bär det av med vårt fantastiska gäng på en oförglömlig resa till staterna. Jag/vi hoppas att ni vill följa med på vår resa och ta del av det som vi får uppleva, kanske ni känner en liten del av vad vi får känna då.

 

De två personer som kommer att dokumentera och skriva hit till bloggen under resan är Thomas Hällund och Jenny Rancken. De kommer att uppdatera dagligen, i mån av möjlighet, med bilder och små anteckningar. Häng med!

Nu är det bara 4 dagar, 19 timmar och 36 minuter kvar!

Kommenteringen är stängd.