Körsång, kärlek och konserter

Aktuellt

Peda växer så det knakar…

17 sep , 2012, 20.19 pedablogg

 

Förra veckan avslutades höstens insjungningar, och vilken tillströmning vi haft! Förra torsdagen var vi 78 glada sångare på övning, och när vi nu fått allt bekräftat kan vi stolt säga att 32 nya korister sjungit in sig i vår kör. Varmt välkomna till alla nya!

foto: Nicke Kavilo

Det var onekligen en mäktig känsla att vara nästan 80 personer på övning. Stämbalansen fungerade bra, och vi gav oss raskt in i höstens repertoar, som består av dels de sånger vi skall sjunga när vi börjar banda in vår cd i november (ett projekt som fått namnet Equinox), och dels av sånger till våra adventskonserter, som vi i år utökat till tre stycken från tidigare två.

Före konserten och cd-inbandningen skall vi dock hinna med två körhelger, en nu nästa vecka här i Vasa, och en i oktober då vi gästar Åbo. Då passar vi även på att umgås med våra körbröder och -systrar i BD och Flora. Det kommer att bli en mycket intensiv höst med mycket jobb, men det är det absolut värt.

Så småningom skall vi även försöka få lite mer aktivitet här på bloggen, och få fram människorna bakom bloggen och i kören.

Vi ses och hörs!

 

Med önskan om en trevlig höst och vinter,
Pia Rådmans
värdinna

, , , ,

En kommentar

  1. YAY! Go Pedavoces! Försök bara att inte skrämma bort alla nya genast med för mycket arbete…

Kommenteringen är stängd.