Körsång, kärlek och konserter

Okategoriserade

EQUINOX presenterar: Den nya CDn!

6 maj , 2013, 13.21 pedablogg

 

Bästa vänner!

Vi har äran att presentera det vi jobbat för ett helt år nu: Studentkören Pedavoces nya CD – EQUINOX.

Studentkören Pedavoces - EQUINOX (2013)

Även de båda konserterna med samma namn kommer att inträffa denna vecka! Här en kort beskrivning om de kommande konserterna. Equinox är en konsertupplevelse med såväl finländsk som nordisk och internationell touch. Repertoaren är en blandning av klassiska körverk, glada visor och kända sånger. Under konserten uruppför kören tre beställda verk. Dessa har komponerats av de finländska kompositörerna Martin Segerstråle, Ulf Långbacka och Pekka Kostiainen. I samband med konserten släpps även körens cd-skiva, Equinox, med samtliga konsertsånger.

Den 7.5 kl 19.00 – Konsert – EQUINOX, Schauman-salen, Jakobstad. 18EUR samt 12EUR för studerande.                                 Evenemanget på FB: https://www.facebook.com/events/356039777835372/

Den 9.5 kl 15.00 – Konsert – EQUINOX, Vasa Stadshus, Vasa. 15EUR samt 10EUR för studerande.                                               Evenemanget på FB: https://www.facebook.com/events/518953344812677/

Välkommen!

//Styrelsen och CD-kommittén

Kommenteringen är stängd.