Körsång, kärlek och konserter

Peda i USA

Pedavoces USA-turné: Jetlag i Seattle

19 jul , 2013, 23.20 pedablogg

 

Hej! 

Ursäkta för att det har tagit en stund att publicera till bloggen! 

Vi har det fantastiskt och festivalen i Missoula håller på som bäst! Som det ser ut nu kommer vi att skriva lite tillbaka om hur vi har haft det och ni far ta del av det vi har varit med om fram till nu. 

Onsdag 10 juli 

Hela dagen tillbringades i Jetlagens tecken. Körens medlemmar hade egna program som innehöll allt från besök till ett flygmuseum till sigthseeing i staden. På kvällen var vi inbjudna till The Swedish Cultural club där vi hade vårt första uppträdande. Under samma kväll auktionerades även vår skiva ut, till ett pris på 75 dollar! Pengarna gick till renoveringen av klubbhusets tak och skivan var en gåva av kören. To the ruff! 

 

Torsdag 11 juli 

Nu var det dags för lite mer organiserat program och det bjöds på en Whisky och Beer tour för intresserade. Ett glatt gäng tillbringade stora delar av förmiddagen samt eftermiddagen i ädelmaltens tecken, medan övriga shoppade eller satsade på mera sightseeing. På kvällen var det dags för en gemensam middag på ”Rock bottom” och den middagen var något man inte glömmer i första taget. Vi sjöng och underhöll de andra middagsgästerna så bra att ett av våra bord blev bjudna på maten av ett gäng som satt och lyssnade på! Det kan man kalla amerikansk gästvänlighet! 

 

Fredag 12 juli 

Resdag och ett uppträdande för staden Bellingham, som är Vasas vänstad. Vi emottog och överräckte gåvor av/åt stadens borgmästare. Vårt uppträdande där var mycket uppskattat och sången klingade vackert i stadshusets sal! Från Bellingham åkte  vi mot Vancouver i Kanada, där vi bodde i några dagar. 

 

Mera får ni vänta på en liten stund! Vi lever och har det helt underbart.

 // Thomas & Jenny

Foto: Thomas Höglund, Jenny Rancken, Johan Pohjanheimo, Mats Forsman

, , , ,

Kommenteringen är stängd.