Körsång, kärlek och konserter

Peda i USA

Pedavoces USA-turné: Resan hem

21 aug , 2013, 19.43 pedablogg

 

Efter den fantastiska vistelsen i Yellowstone så var det slutligen dags att starta resan hemåt. Yellowstone hade bjudit på mycket vacker natur men nu kändes det som att det räckte. Många i kören ville bara hem nu. Bussen körde oss från Yellowstone till Denvers flygplats och det var återigen dags att checka in väskorna, väskorna som rest så långt igenom USA och Kanada med oss. Nu blev det en kort tid med många ”sista”. Sista hamburgaren i USA, sista fotot, sista sången..

Flygresan hem var bekväm och vi landade på Keflaviks flygplats.  Island var täckt med en tjock dimma så det såg ut som att vi landade på ett moln. Ett tag trodde jag att dimman var just moln, men då såg man plötsligt en telefonstolpe sticka upp ur ”molnet”.

(Foto: Johan Pohjanheimo)

(Foto: Annika Peltoniemi)

Efter en knapp timme så var det dags att kliva på planet hemåt till Finland. Mycket har man hunnit se och vara med om. Jag är väldigt säker på att alla som har varit med på vår resa har uppskattat den, även om det har funnits motgångar så har de lösts på bästa sätt. Resan kommer vi inte att glömma i första taget.

Om ni vill se flera bilder från turnen så kan ni kolla på Flickr.com

http://www.flickr.com/photos/99378597@N03

//Thomas

Kommenteringen är stängd.